Zaterdag 30 maart 2019: VectorVest op de VFB Happening!

De VFB-Happening, het grootste en belangrijkste beleggingscongres van het jaar, gaat dit jaar door op 30 maart en wel in Kinepolis te Antwerpen.

10.30 u: Workshop VectorVest :
De strategie voor de (vrij) passieve belegger die op zoek is naar een uitstekend rendement?
Tom Van Noyen, VectorVest Europe

In de VV database zitten honderden strategieën, zowel FA als TA, zowel long als short, zowel voor de LT belegger als de trader op KT. We bespreken vandaag (wat mij betreft) 1 van de beste strategieën uit de database. Een goede strategie is een combinatie van een mooie CROR, een drawdown die beperkt blijft én zo weinig mogelijk transacties.
Door strenge parameters (FA) komen enkel Blue Chips Companies tevoorschijn. Sinds 1996 behaalt de strategie een CROR van ruim 15% (incl. beurstaks en excl. dividenden). De werkelijke return ligt dus iets hoger. Het betreft een PF van 10 aandelen en er gebeurden gemiddeld slechts 10,5 transacties per jaar. Deze kwaliteitsaandelen gaan niet vaak door hun S/L, maar tijdens de zware berenmarkten zat de PF wél volledig cash waardoor de drawdown beperkt bleef. Wat zijn de parameters van deze strategie? Kunnen ook niet-abonnees met deze parameters aan de slag? Welke aandelen werden opgepikt? Hoe presteerde deze strategie tijdens de berenmarkt 2007-2009? Presteerde deze strategie bij andere instapmomenten telkens even goed?
VectorVest is beleggerssoftware die FA én TA combineert. Als abonnee heeft u toegang tot een database van 10.000 Amerikaanse en Europese aandelen. Ieder aandeel krijgt iedere dag een aanbeveling: Buy, Sell of Hold.

Bezoek onze VectorVest stand!

VectorVest heeft ook dit jaar een eigen stand: 3011. Breng ons gerust een bezoekje en ontmoet iedereen van het VectorVest Europe team!

De Happening is een organisatie van de V.F.B. De toegang is niet gratis. Alle details over hoe u uw ticket kan bestellen vindt u bij “register now”.

Programma

Workshops

30 maart 2019

Register